BUFET CIEPŁY
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem
Krem z batatów z grzankami
Policzki wieprzowe w sosie z duszenia, z warzywami
Sakiewki drobiowe z pieczarkami z sosem orzechowym
Halibut z salsą, z pomidorów, kaparów i czerwonej cebuli
Pupeciki warzywne w sosie pomidorowym
Curry z ciecierzycy, z warzywami i kolendrą
Puree ziemniaczane
Kluski szpinakowe z masłem
Warzywa gotowane
BUFET ZIMNY
Deska serów
Mięsa pieczyste (karkówka, schab ze śliwką i morelą, boczek)
Łosoś gravalax z blinami, śmietana i ikrą z pstrąga
Tartaletka z grzybami i ze szczypiorkiem
Tatar wołowy z tradycyjnymi dodatkami
Tatar z kaszy jaglanej i suszonych pomidorów
Koreczki śledziowe z jakiem, ziemniakiem i pumperniklem
Pasztet w cieście z żurawiną i pistacjami
Pieczywo, masło
BUFET SAŁATKOWY
Sałatka z cykorii, z orzechami, gruszką i serem gorgonzola
Sałatka z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, grzankami i serem typu grana padano
Sałatka z ciecierzycą, mini mozzarella, pomidor suszony,rukola